torsdag den 26. april 2012

Mad er ikke kun det, man putter i munden.

Vi har spist meget spændende og velsmagende mad her i The Deep South.
Men mad er ikke kun en smags- oplevelse, det er også en syns - oplevelse, og en kinestetisk oplevelse. (sanse og føle).
På det felt har vi fået den ene ubegribelige oplevelse efter den anden.

Whisky og cognac i plastickrus
Kaffe, der forøvrigt ikke smager meget af kaffe, i flamingokrus. De holder varmen, men er ulækre at drikke af.

Morgenmaden på hotellerne er et kapitel for sig, her er alt i plastic, dessert tallerkner, dybe tallerkner, kopper, knive, gafler og skeer. Det meste af maden er pakket i plastic, så det tager tid at få det gjort spise klar.

Manden i mit liv og jeg besluttede, at det kunne vi gøre lige så godt. Så der blev købt ind, det var nemt, for alt var i plastic, og der var 1000 forskellige mærker af alt.
Så bortset fra den sorte dug på hotellet var morgenmaden næsten ens.

Vi overvejer at gå tilbage til morgen- madsstederne med æg, bacon og pandekager. Der er kun et minus, tøjet er begyndt at stramme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar