lørdag den 14. januar 2012

Pensionister fører da havedagbog


Onsdag d. 10. januar stak den første erantis hovedet op af jorden. Tidligt, men ikke uventet med den varme, det har været. Tusindfryd er fortsat i græsplænen og de spanske marguritter i sommerkrukken blomsterer lystigt. Oliventræet står stadig udendørs.

Alt bliver noteret i havedagbogen, der er kommet til, samtidig med at mit skjulte havegen er blevet aktiveret.
Havegenet blev aktiveret, da vi flyttede fra en have på  500 kvm, der var anlagt og som "kun" skulle passes, til en på 2000 kvm, der ikke har været rørt i mindst 5 år.

Det har været overvældende og ind imellem set håbløst ud. Men havedagbogen  har hjulpet med at skaffe overblik, her noteres det der sker og ideer til kommende projekter.

Havepavillonen har været et af de store projekter. Opsat første gang 6. juni 2010, blæst omkuld 7. juni. Ny sat op d. 25 juni og blæst omkuld i september.

Så i 2011 er der opsat en permanent, der ikke kan blæse væk (måske).

Alt det kan læses i havedagbogen sammen med, hvonår der er sat kartofler og lagt løg, hvad der plantes permanent for slet ikke at nævne græsslåning, der fylder meget på 2000 kvm.

I 2012 bliver det spændende at følge blandt andet det nyanlagte staudebed, som tidligere har været nævnt her, og den nyplantede abrikos.

Nu må det godt snart blive forår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar